FőzésAz étel a legfontosabb a kempingezéshez.
A piacon rengeteg kempingkonyhai felszerelés van, Hogyan válasszuk ki a megfelelő kempingkonyhai felszerelést akempingezéséletünkhöz?
1.Camping fazék
Holland fazék
A holland fazék a teljes értékű főzés egyik elengedhetetlen kelléke, minden főzési igényt ki tud elégíteni.
Az edény legnagyobb előnye, hogy vízálló és erős hőtartással rendelkezik. Mindenható a “füstölés, forralás” szempontjából. Tökéletesen kombinálható a leves vagy a legjobb hatás.
A holland fazék önmagában olyan erős fazék, hogy többször felhasználható, és a jó hőtartás miatt a holland fazék felszerelése után leforrázásgátló kesztyűt és fazékhordó eszközöket kell használni. Beszéljünk a holland edény tartalmáról és a holland edény karbantartásáról. A jól karbantartott a családi örökségként használható serpenyők közé tartozik.
A holland serpenyő a főzés minden igényét kielégítette, de mivel az edény falán lévő ételek általában “sültek és sültek”, ez a serpenyő a kezdő kempingezők számára is könnyen felszerelhető, és az egyik leggyakrabban használt
Próbáljon tapadásmentes serpenyőt választani. Amikor a szabadtéri kempingvíz nem különösen kényelmes, a serpenyők mosása gyakran gondot okoz, így a tapadásmentes serpenyők kényelmesebbek lesznek. Ezenkívül a kényelem érdekében ajánlott fedeles serpenyőt választani Néhány főzendő étel
2.Kályha
Gáztűzhely
Függetlenül attól, hogy márkás vagy funkcionális kialakítású, rengeteg kempingkályha létezik. Azonban még mindig ez a leggyakoribb gáztűzhely, amelyet a belépő szintű kempingezőknek ajánlanak. Bár a hagyományos hegymászó kályha kényelmes, korlátozott teherbírású és kis tűzerővel rendelkezik, amit a szél nagyban befolyásol. Nem alkalmas olyan glamping jelenetekhez, ahol a kempingezés a központi élmény.
Hogyan válasszunk kempingkályhát?
3.Camping bútorok
A Glamping élményhez elengedhetetlen egyasztal. Az asztal kiválasztásánál még kezdőknek sem ajánlott kis asztalt választani. A tényleges használat során meg fogja tapasztalni, hogy ez egyáltalán nem elég. Az egyszerű és hordozható kisasztalt a haladók vagy az idősebbek használják. Egy stabil, tágas és jól szervezett asztal jobb kempingezési élményt nyújthat.
A tojástekercses asztal a legkedveltebb. A tojástekercses asztal asztallapja és konzolja külön van választva. Tároláskor a konzol összecsukható és becsomagolható egy asztallappal, majd a tárolótáskába helyezhető, ami nagyon kényelmes a szétszereléshez és összeszereléshez.
4. Asztali edények
Bögrék, tányérok, tálak, tálak, konyhakések, vízforralók
Noha otthon mindenki rendelkezik különféle étkészletekkel, a kempingben nem ajánlott kerámia vagy üveg termékeket használni étkészletként, elvégre könnyen összeütközhetnek tárolás és használat közben. Személy szerint a titán vagy rozsdamentes acél étkészlet használatát ajánlom, mivel könnyű, nem rozsdásodik, kopásállósága, magas hőmérsékletnek való ellenállása és ütközésgátlása miatt.
3 személyes 4 az 1-ben asztali edényes kempingkészlet
5. Egyéb:Hűtődoboz
Az ízletes kempingételek elválaszthatatlanok az alapanyagok frissességétől, és a megfelelő kültéri inkubátor is a kötelező kellékek közé tartozik.
A felszerelés kiválasztásánál ajánlott az “elég az elég” elvét betartani, először a szükséges készleteket mérlegelni, majd később az egyéni választásokat, és funkcionális szempontból a legalapvetőbb kempingezési igényeket kielégíteni.
11L Outdoor szigetelt hűtőtáska
Related Articles:
Hogyan főzzünk kávét kempingezés közben?